NFS: The Run'dan 7 Dakikalık Oynanış Videosu

Levent Polater

Oyunda bolca 'quick time event' sahneleri olacağa benziyor.


    E3 2011'in en dikkat çekici sunumlarından birisi hiç şüphe yok ki Need for Speed: The Run'a aitti. Oyunun Need for Speed serisinde bir ilki yapacağını bekliyorduk ancak bu kadarına hayret ettik. NFS: The Run, oyun içi gerçek zamanlı ara sahneleriyle oldukça büyüleyici görünüyordu.
 
    Şimdi E3 2011 için hazırlanan bu oynanış videosu kesintisiz bir şekilde yayınlandı. Aşağıdan bu heyecana siz de ortak olabilirsiniz. Videoda, oyunun yarışın yanısıra sürükleyici bir konuya da sahip olacağını anlıyoruz. "Hayatınız için yarışın" sloganı oyuna boşuna konulmamış, ana karakterimiz ile araç dışında da bizi çeşitli tehlikeler ve atlatmak zorunda olduğumuz engeller bekliyor. Bu gibi ara sahnelerde oyun, kendi akışında ilerlerken bize de "Quick time event" yani doğru tuşa doğru zamanda basma görevi düşüyor.
 
    Aşağıdan oyununun oynanış videosuna göz atabilirsiniz. Need for Speed: The Run, 17 Kasım'a PC, PS3 ve Xbox 360 için yapılıyor. Oyunun farklı sürümlerinin Wii ve 3DS için de yapıldığını sözlerimize ekleyelim: