Call of Duty: Elite Duyuruldu

Alkan Adakaner

Call of Duty: Elite'in menüsüne bir bakış


     Bir süredir adını duyduğumu gizemli isim Call of Duty: Elite'in ne olduğu sonunda ortaya çıktı. Activision, Modern Warfare 3 ve sonrasındaki oyunlarda da çalışacak olan Elite'in bir premium servis olduğunu duyurdu.
 
     Aylık ödeme sistemi ile çalışacağı söylenen Call of Duty: Elite'in servislerinin bir kısmı ücretsiz olacak. Bunun tıpkı MMO mantığı ile çalıştığını söyleyebiliriz. Eğer servise üye olursanız (uygun bir ücrete) bütün ayrıcalıklardan yararlanabileceksiniz.
 
    Örneğin facebook entegrasyonuna sahip serviste benzer ilgi alanlarına sahip oyuncular bir araya getirilebilecek. Bu gibi özellikler ücretsiz olarak sunulacak. Ücretli üyelik sahibi olursanız yeni multiplayer haritalara ulaşabileceksiniz.
 
    Servisin aşağıdaki tanıtım videosunda da Call of Duty: Black Ops'tan sahnelerle tanıtım yapılmış. Çeşitli gruplar kurmak, ayrıcalıklı özelliklere kavuşmak sizi elinizde. Tabi ücretini ödediğiniz sürece. Biliyorsunuz Activision parayı çok sever.
 
      Bu servis yaklaşık iki yıldır Beachhead Studios tarafından geliştiriliyormuş. Gerçekten de stüdyo hoş bir tanıtım hazırlamış.