"F.E.A.R 3 Multiplayer Modlarının Eşi Benzeri Yok"

Levent Polater

- Alma, ne oldu sana böyle?

 
    Haziran'ın sonlarına doğru çıkışını yapacak olan F.E.A.R. 3 için yapımcı ekipten Jason Frederick'in diyecekleri var. Frederick, oyunun multiplayer modlarının sıradanlaşmayacağını aksine kendine özgün modlarla farklı bir deneyim sunacağını söyledi.
 
     F.E.A.R. 3'te 4 farklı multiplayer modu bulunacağını söyleyen Frederick, özellikle deathmatc, team deatmatch veya capture the flag gibi modlardan uzak durduklarını belirtti. Frederick sözlerine şu açıklamalarla devam etti:
 
    “Bu aralar hangi shooter'ı alsanız, deathmatc oynayabilirsiniz. Bu konuda üzüntü duyan bazı insanlar var ve biz özelikle bu tarz rutin modlardan uzak durarak F.E.A.R. 3'te kendi multiplayer modlarımızı yarattık."
 
    “O yüzden bu multiplayer modlarından birini oynamak isterseniz. F.E.A.R. 3'ü almanız gerekiyor. Başka bir oyun alırsanız, bu modları elde edemezsiniz."
 
    Peki F.E.A.R. 3'te hangi "özgün" multiplayer modları vardı? Contractions, Soul King, Fucking Run modları yayınlanan videolarda detaylı bir şekilde gösterilmişti. Dördüncü mod olan Soul Survivor'ın ise yakın zamanda videolanacağını tahmin ediyorum.