NFS: The Run ile Hayatınızın Yarışına Girin

Ersin Kılıç

EA Games, Need for Speed: The Run ile oyuncuları hayatlarının yarışına davet ediyor.


     Yolları ağlatmaya hazır olun! Adrenalin severler ve hız tutkunları Kasım ayında, Electronic Arts Inc.’ten Need for Speed™ The Run ile kendilerini kanunların karşısında bulacaklar. Tatil sezonunun en sıkı oyunlarından biri olacak oyunda, San Francisco’dan New York’a kadar kalbinizi küt küt attıracak bir yarışa katılacaksınız. 15 Kasım’da çıkacak olan Need for Speed The Run ile oyuncular yasa dışı, yüksek riskli yeraltı yarışlarının dünyasına giriş yapacaklar.
 
     Heyecan kızışıyor ve peşinizdeki tek sorun aynasızlar değil. Yarışa girmek yalnızca bir başlangıç; sınırları aşacak, kalabalık şehir trafiğinin içinden geçecek, karlı dağlardan aşağı doğru gazı kökleyecek ve baş döndürücü hızlarla dar kanyonlara gireceksiniz. DICE’ın son teknoloji ürünü Frostbite™ 2 motorunu kullanan Need for Speed The Run etkileyici görselleri, sarıcı hikayesi ve en yüksek hızlarda bile yolları kucaklayan araba fizikleriyle aksiyon yarış türünü yepyeni bir seviyeye taşıyacak. Arabalar müthiş, yarışlar sıkı, hikaye ise sizi koltuğunuza yapıştıracak... Golden Gate köprüsünden Empire State binasına kadar.

     Yeni Need for Speed’in bir sonraki seviyeye geçeceği yıl olduğunun belirten EA Baş Yapımcısı Jason DeLong, “Need for Speed The Run’ın etkileyici hikayesi ve verdiği gerçek aksiyon duygusuyla oyuncuları şaşırtacağını düşünüyoruz. Ama birbirinden müthiş arabalar ve süper hızlı kovalamacalar olmasaydı oyun anlamsız olurdu. Biz de oyunculara tam olarak bunu sunuyoruz – oyuncuların saatte 320 kilometre hızla felaketle flört edecekleri inanılmaz bir yarış heyecanı” diye konuştu.

      Göz alıcı Frostbite 2 motorunu kullanan Need for Speed The Run benzersiz görsel kalitesi ve geliştirilmiş fiziği sayesinde çıtayı daha da yükseltecek. Need for Speed The Run Ayrıca oyuncuları hız sınırının, kuralların veya dostların olmadığı bir dünyaya çekerek heyecan dolu bir hikaye de anlatacak. Need for Speed serisinin devrim yaratan sosyal rekabet işlevi Autolog da Need for Speed The Run’da geliştirilmiş haliyle yer alacak ve oyuncuların oyun oynama tarzlarını şekillendirerek, kariyer takibi ve istatistik karşılaştırma özelliklerini sunmaya devam edecek.

     Bir Electronic Arts stüdyosu olan Black Box tarafından geliştirilen Need for Speed The Run, 17 Kasım 2011 tarihinde Avrupa’da Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, PC, Wii™ ve Nintendo 3DS™ için piyasada olacak.
 
                                                                                                                Basın Bülteni