Xbox 360'da Klavye ve Mouse Keyfi

Gökhan Yılmaz

XIM3

 
     XIM (Xbox Input Machine), son ürünü olan XIM3 ile Xbox 360 sahiplerine klavye ve mouse hassasiyetini bire bir sunmayı hedefliyor. Firma, XIM3'ü diğer mouse çeviricilerinden ayıran özelliğin Smart Translator teknolojisinde yattığını söylüyor.
 
     Smart Translator teknolojisi sayesinde PC'de kullandığınız mouse'u aynı hassasiyet ile Xbox 360'ınız için kullanabiliyorsunuz. Böylece konsolda FPS oynamayı sevmeyen oyuncular için farklı bir alternatif oluşuyor.
 
     Ürün ile mouse, klavye, joystick ve gameboard gibi kontrolcüleri Xbox 360'a kolaylıkla takabiliyorsunuz. Renkli LCD ekranı sayesinde rahatlıkla gerekli yönergeleri takip ederek, gerçek zamanlı değişiklikler yapabiliyorsunuz. XIM3'ün fiyatı 150$ olarak belirlenmiş. Ürünün desteklediği oyunlar listesinde Bad Company 2, Borderlands, Black Ops, Modern Warfare 2Crysis 2, Left 4 Dead 2, Halo: Reach, Monday Night Combat, Portal 2 ve Red Dead Redemption gibi popüler yapımlar bulunuyor ve her güncelleme ile birlikte liste genişliyor.
 
     XIM3, üretici firmanın açıklamarına bakılırsa konsolda FPS'yi gamepad ile oynayamayan oyuncular için alternatif oluşturabilir. Üretici firmanın web sitesinde buradan göz atabilirsiniz.