Metro 2033 Kısa Bir Süre için 5$

Gökhan Yılmaz

Kampanyanın bulunduğu web sitesine güvenebilirsiniz. Alışveriş yapıldı, onaylandı.

 
     2013'te meydana gelen kıyamet sonrası, metroda yani yerin altında geçen hayatta kalma mücadelesini konu alan Metro 2033 için yeni bir indirim daha ortaya çıktı. Hatta bu indirim dün duyurduğumuz Steam kampanyasını baltalıyor.
 
     Steam'de Metro 2033'ün hafta sonu kampanyası ile %50 indirime girdiğini ve 10$'a satılmaya başladığını söylemiştik. Oyun, bugün ise farklı bir sitede %75 indirim ile 5$'a satılıyor. Hatta oradan aldığınız seri numarası ile Metro 2033'ü Steam hesabınıza ekleyebiliyorsunuz. Fakat acele etmeniz gerekiyor zira kampanyanın bitmesine sadece 7 saat kaldı.
 
     Öncelikle GamersGate'in web sitesine girerek hızlı bir şekilde üyelik alıyorsunuz. Mail ile gönderilen aktivasyon linkine tıkladıktan sonra giriş yapıp isterseniz kredi kartı, isterseniz de PayPal ile ödemenizi gerçekleştiriyorsunuz. Alışveriş tamamlandıktan sonra sipariş detaylarınız ve satın almış olduğunuz oyunların bir listesi çıkıyor. Buradan Metro 2033'ün seri numarasını alıp Steam hesabınıza ekleyebilir ya da hemen buradan indirebilirsiniz.