Behzat Ç.'de Angry Birds Muhabbeti

Ersin Kılıç

Behzat Ç., Emrah Serbes'in aynı isimli romanından televizyona aktarıldı.


     Behzat Ç. şüphesiz son dönemin en popüler dizilerinden biri haline geldi. kendi seyirci kitlesini başarılı bir şekilde yakalayan dizi, her bölümde farklı hikayelere odaklansa da konuk oyuncuları ve genel hikayesi bakımından da keyifli bir seyir sağlıyor. Tabi bunun yanında verilen bazı toplumsal mesajlar ve karakterlerin kendi dünyalarındaki ikilemlerde başarılı bir şekilde diziye aktarılmış.
 
     Açıkçası Behzat Ç. ile tanışmam biraz geç oldu diyebilirim. Fakat kısa sürede ana seriye yetiştim. Dizideki karakterler ve muhabbetler o kadar komik ve içten ki sırf bu muhabbetler için bile dizi izlenebilir. Zira bu muhabbetlerin başında ise Betzat Ç ve abisi Şevket arasında geçenler geliyor.
 
     Erdal Beşikçioğlu ve diğer oyuncular dışında Ege Aydan'da rolünün hakkını fazlasıyla veriyor ve dizideki en renkli karakterlerden birisi haline geliyor. Abi kardeşin son muhabbeti ise gene oldukça popüler olan ve Rio ek oyunu ile gene rekorlar kıran Angry Birds hakkında olmuş. Karakterlerin bu muhabbeti gene gülümsemenize neden olacaktır. Dizinin bu kısmını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.