Mass Effect 3'e İlk Dergi Taramaları Geldi

Ersin Kılıç

Tanıdık yüzlerle de karşılacağız.


     Geçtiğimiz günlerde Game Informer dergisinde ilk bilgileri yayınlanan Mass Effect 3'ün ilk görüntüleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Üçlemenin son bulacağı Mass Effect 3'ün bu ilk dergi taramalarında dikkat çeken birçok nokta da bulunuyor.
 
     Öncelikle oyunun grafik yapısını dergi taramalarından çıkarmak çok zor olsa da daha keskin bir görsellik sunacağını çıkarabiliriz. Mekanlarda ise gene devasa alanlar bizi bekleyeceğe benziyor. Taramalarda mekanların dış görüntülerine yer verilmiş. Oyunun dünyada da geçeceğini düşünecek olur isek bu görüntülerin yer kürede olma ihtimali bulunuyor. Tabi oyundaki tek gezegen dünya olmayacak. Bu nedenle görüntüler başka bir gezegenden de olabilir.
 
     Bazı silah tasarımlarının da gözüktüğü bu taramalarda Shepard'ı düşmanına dipçik atarende görüyoruz. Bu sahne ara videolardan da olabilir. Değil ise yakın dövüşlerde farklı açıları görebiliriz. Muhtemelen asıl şovunu E3 fuarında yapacak olan ve önümüzdeki yılın ilk aylarında çıkacağını tahmin ettiğimiz oyunun bu ilk dergi taramalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.