Prototype 2'de Helikoptere Uçan Tekme!!

Ersin Kılıç


     Activision'un gizemli bir şekilde duyurusunu yaptığı Prototype 2, uzun süreli sessizliğini bozdu ve kısa da olsa bir teaser videosu ile tekrar karşımıza çıktı.
 
     Oyunun EGM dergisinin Nisan sayısında özel bir tanıtımı gerçekleşecek. Yani Nisan ayında Prototype ile ilgili birçok yeni bilginin sahibi olacağız. EGM dergisinin Nisan sayısı için oyundan da kısa bir görüntüye yer verilen tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Tanıtım videosu Penny Arcade'ın kısa bir espirisi ile açılışını yapıyor. Burada "Prototype 2'de bir helikoptere uçan tekme atabileceksiniz. Daha ne istiyorsunuz?" ifadelerine birazda argo bir söylem ile yer verilmiş. Bu kısa geçişten sonra ise burada ne söylenmek istediğini anlıyoruz, çünkü videoda hakikaten helikoptere tekme atıldığını görüyoruz.
 
     İlk oyundaki gibi üstün güçlere sahip olan yeni karakterimiz kavradığı helikopterin işini tek bir hamlede bitiriyor. Bu kısa video oyundaki aksiyonun ilkine göre çok daha yüksek olacağını da kanıtlar nitelikte. Bu kısa tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.