Pokemon Yakalamaya Toyzzshop'tan Başlayın

Ersin Kılıç

Ülkemizde de bu tür etkinlikler görmek gerçekten çok sevindirici.


     Tüm dünya ile birlikte 4 Mart 2011 tarihinde Türkiye’de de satışa çıkacak olan Pokemon serisinin yeni versiyonları Black ve White, sürprizlerle birlikte geliyor. Nintendo ve Toyzzshop’un yaptığı işbirliğiyle birlikte takipçileri Pokemon Celebi’ye sahip olma şansı yakalayacak.

     Pokemon serilerini takip eden oyunseverler, 25 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında Pearl, Diamond, Platinum, HeartGold ve SoulSilver versiyonları ile birlikte Toyzzshop mağazalarına geldiklerinde Pokemon Celebi’yi koleksiyonlarına katabilecekler. Celebi’yi elde etmek için bu sürüme sahip olan oyuncuların Pokedex’lerini açmış ve oyundaki karakterlerinin en fazla 2 adet Wonder Card taşıyor olması gerekiyor.

     Mağazalara gelenleri küçük sürpriz hediyeler de bekleyecek. Etkinlik boyunca diğer Pokemon severler ile tanışmak ve onlarla Pokemon değiş tokuşu yapmak da oyuncular için bir diğer artı olacak. Kampanya, İstanbul’da Palladium, İstinye Park ve Torium, İzmir’de Agora ve Ankara’da Kentpark alışveriş merkezlerinde yer alan Toyzzshop mağazalarında geçerli olacak.

     4 Mart’tan sonra Pokemon Black ve White’ın çıkışı ile birlikte bu yeni versiyona geçenler yine aynı mağazalarda başka bir efsanevi Pokemon olan Victini’yi de yakalama şansına erişecek.
 
                                                                                                    Basın Bülteni