inFamous 2'nin Grafikleri Uncharted 2'ye Karşı

Alkan Adakaner

inFamous 2'nin grafikleri gerçekten de harika görünüyor, özellikler karakter tasarımları mükemmel


     Uncharted 2'nin grafiklerinden etkilenmeyen var mı? Playstation 3'ün gücünü en iyi şekilde gösteren bu oyun sadece kaliteli oynanabilirliği ve sunumuyla değil, aynı zamanda grafikleriyle de oyuncuları büyüledi. Tabi geliştirici stüdyolar da bu oyunun görsellerinden çok etkilendi.
 
      Tıpkı Uncharted'ın geliştiricisi Naughty Dog gibi Sony'e bağlı bir diğer bir geliştirici olan Sucker Punch da Uncharted 2'nin görsellerinden etkilenmiş ve firmanın amacı bu oyunu geçmek.
 
      Sucker Punch'tan Ken Schram, Uncharted 2'nin grafiksel konuda öncü olduğunu düşündüğünü, kendisinin ve geliştirici ekibinin amacının bu oyunu geçmek olduğunu söyledi. Eğer inFamous 2'nin görsellerine bakarsak Uncharted 2'yi geçmesi mümkün, tabi oyunun tam sürümünü görmeden karar veremeyiz.
 
     Ken Schram Uncharted 2'yi kastederek bir de espri yaptı ve şöyle dedi "Eğer böyle grafikler yaparsanız, böyle 90 üzeri not alırsınız"  Tabi oyun editörlerinin sadece görsellere bakarak değerlendirme yapmadığını kendisi de biliyor, ama bir çok oyuncu için grafiğin her şey olduğunun da farkında.
 
    Bu arada inFamous 2'nin Türkçe altyazı ve seslendirme desteği ile piyasaya çıkacağını hatırlatalım.