Dragon’s Dogma II için Detaylı Oynanış Videosu Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma II için dokuz dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Oynanış videosu içerisinde görevler, hikaye ve daha fazlası tanıtıldı.
 
Oyuna yeni bir bakış atıldı
 
 
 
Dragon's Dogma II yönetmeni Hideaki Itsuno, Capcom tarafından gerçekleştirilen Tokyo Game Show 2023 Özel Programı'na özel olarak oyuna bir bakış attı. Oyunun derin ve keşfedilebilir dünyasına ilk derinlemesine bakışı sunan Itsuno oyundaki birçok detaydan bahsetti.
 
Yaklaşık on dakikalık genel bakışta Pawn AI topluluğu, mevcut görevlerden bazıları ve oyuncuların yolculukları boyunca keşfedecekleri iki ulus hakkında yeni detaylar yer aldı. Itsuno ayrıca Dragon's Dogma II yayınlandığında oyuncuların bu sürükleyici dünyada maceraya atılmak için yaratıcılıklarını kullanabilecekleri birçok yolu da sundu.
 
Dragon's Dogma II, oyuncuları Arisen olarak anılan bir fantezi dünyasına götürüyor. Burada hikaye odaklı bir aksiyon rol yapma deneyimi bizleri bekliyor. 
 
Dragon's Dogma II, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için geliştirilme aşamasında bulunuyor. Oyunun henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
İşte oynanış videosu