Starfield için İlk Yapay Zeka Destekli 4K Doku Paketi Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Epiphany Absolute', uzay temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yaklaşık 13 GB boyutunda bir paket yayınladı. Yapay zeka destekli bu 4K Doku Paketi oyunun dokularını iyileştiriyor ve birçok PC oyuncusu için bu paket gerçekten de kullanışlı bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Starfield için modlar gelmeye başladı
 
 
 
Yılın çok beklenen oyunları arasında yer alan Starfield şu anda erken erişim sürümüyle beraber oynanabiliyor. Oyun 6 Eylül tarihinde resmi çıkışını gerçekleştirmeyi bekliyor. Mod kapsamında daha fazla ayrıntıya inecek olursak 4K doku paketi oyunun dokularını geliştirmek için yapay zeka tekniklerini kullanıyor.
 
Mod geliştiricisinin belirttiğine göre bu paket orijinal oyun dokularını iki kat daha büyütüyor ve netleştiriyor. Bu destek temel olarak Starfield'ın standart 2K dokularını 4K çözünürlükle değiştiriyor. Şu anda 4K olarak karşımıza çıkan bu paketin ilerleyen süreçte 8K paketini de bekliyoruz. 
 
Mod geliştiricisi paketteki değişiklikleri sergileyen görüntüler yayınlamadı. Bunun yerine sadece direkt ortamdan görüntüler bulunuyor. Bu paketi ilgilenenler aşağıdan indirebilir. 
 
Starfield High Definition Texture Pack
 
Ekran görüntüleri