Persona 3 Reload Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

Mehmet Tandoğan

 
 
ATLUS, Japon rol yapma oyunu Persona 3 Reload'ın dünya çapında 2 Şubat 2024'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak. Dijital ön siparişler şu anda mevcut.
 
Persona 3 Reload Türkçe dil desteğiyle geliyor!
 
 
 
ATLUS tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan Japon rol yapma aksiyon deneyimi Persona 3 Reload, Türkçe dil desteğiyle beraber geliyor. Şu anda ön siparişlere açık olan oyun henüz ülkemiz üzerinden satın alınamıyor. Diğer taraftan oyunun standart sürümü 69.99 dolar, Algis sürümü ise 199.99 dolardan satışta bulunuyor.
 
Persona 3 Reload, son teknoloji grafikler ve oynanışla beraber günümüze uyarlanan bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda yeni sahneler, karakter etkileşimleri ve ek seslendirme kısımları bulunuyor. Bu yeni özelliklerle oyuncular kendilerini duygusal ve sürükleyici bir yolculuğa kaptırabiliyor.
 
Liman adasını keşfetmekten sevilen karakterlerle gerçek bağlar kurmaya kadar çeşitli mekaniklere sahip oyunda her gününüzü anlamlı bir şekilde nasıl geçireceğinizi seçebiliyorsunuz. 
 
Yeni yayınlanan videolar