Silent Hill: Ascension için Ürkütücü Yaratık Çizimleri Paylaşıldı

Mehmet Tandoğan

 
 
Behaviour Interactive, dj2 Entertainment, Bad Robot Productions ve Konami tarafından oyunculara sunulacak gerilim korku oyunu Silent Hill: Ascension için yeni çizimler paylaşıldı. Bazı ürkütücü yaratıkların ortaya çıkarıldığı bu çizimler sayesinde oyunda hangi korkutucu içeriklerin yer alacağını öğreniyoruz.
 
Silent Hill: Ascension bizlere neler sunmayı hedefliyor?
 
 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında olan Silent Hill: Ascension, yeni bir hikayeyi ve yaratıkları bizlere aktarmayı hedefliyor. Oyunda seri başka bir türe / yöne doğru kayıyor ve burada etkileşimli bir yapı bizlere sunuluyor. Gerçek zamanlı etkileşimli bir sistemin yer aldığı oyunda hikaye ve seçim odaklı bir yapı bizlere aktarılmayı bekliyor.
 
2023'ün sonlarında çıkış yapmaya hazırlanan oyunda ortam ve oyun içi sesler oyuncuları gerecek türden. Hikayenin gidişatını değiştirebileceğimiz oyunda eylemlerimize göre dünya şekilleniyor ve her yeni gün bir öncekinden farklı bir yapıyı bizlere sunuyor. Platformlar arası akış desteğine sahip bu yapım ile Silent Hill hayranları memnun edilmek isteniyor.
 
İşte çizimler