Counter-Strike 2'de Gerçekçi Su Fiziği Yer Alacak: Betadan Görüntüler Geldi

Mehmet Tandoğan

 
 
Valve tarafından oyunculara sunulacak olan rekabetçi nişancı oyunu Counter-Strike 2'nin kapalı betası için yeni bir güncelleme yayınlandı. Twitter üzerinde Aquarius adlı kullanıcı yeni güncelleme ile ilgili yayınladığı videodaki gerçekçi su fiziği dikkatleri çekti. 
 
CS 2 yeni ve iyileştirilmiş sistemleriyle çıkış yapmaya hazırlanıyor
 
 
 
Counter-Strike 2 elden geçirilmiş grafikleri ve haritaları oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Source 2 oyun motoruyla geliştirilen oyunda çok sayıda harita sıfırdan ve yeniden oluşturuluyor. Ayrıca Valve ekibi gerçekçi öğeleri, aydınlatma sistemini ve yansımaları oyunculara sunmayı hedefliyor. Ek olarak CS 2 yukarıda bahsettiğimiz gerçekçi su fiziklerinin yanı sıra sis / duman efektlerini de içeriyor.
 
Bildiğiniz üzere oyunda yer alan sis bombaları artık çevre ile etkileşime girebiliyor ve çevredeki nesnelere göre şekil alıp dağılıyor. Ayrıca aydınlatmalara, mermilere ve patlamalara da tepki veriyor. 
 
Bu ve daha fazla özellikle beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen CS 2, CS: GO'ya ücretsiz bir yükseltme olarak geliyor. Ancak şu anda ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
Su fiziğini gösteren video