NBA 2K24'ün PC Sürümü için Kötü Haber: Eski Nesil Sürüme Sahip Olacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 2K geliştiriciliğini ise Visual Concepts ekibinin üstlendiği basketbol oyunu NBA 2k24 dün itibarıyla PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için geleceğini aktarmıştık. Şimdi ise oyunun SSS (Sıkça sorunlar sorular) bölümünde PC'de eski nesil sürüme sahip olduğunu öğreniyoruz. 8 Eylül'de çıkış yapacak oyun PlayStation 5 ile Xbox Series arasında çapraz oyun desteğine sahip olacak.
 
Bir kez daha PC eski nesil sürümü temel alacak
 
 
 
Oyunun resmi SSS kısmında yer aldığı ve onayladığı gibi yalnızca PS5 ve Xbox Series S|X sürümleri çapraz oyunu destekliyor. Bu da PC sürümünün bir kez daha eski nesil sürüme dayanacağı anlamına geliyor. Bu noktada NBA 2K24'ün PC satışları belki de etkilenebilir ve bu duruma oyuncular tepki gösterebilir. Çünkü üçüncü kez PC tarafında eski nesil sürüm sunuluyor.
 
Öte yandan açıklandığı gibi oyunun iki farklı sürümü yer alıyor. Steam'de Kobe Bryant sürümü 1.154 TL, Black Mamba sürümü ise 1.924 TL'den satışa çıkmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde her zaman olduğu gibi MyCAREER modu, MyPLAYER seçeneği ve PLAY NOW kısmı yer alıyor.
 
Dün yayınlanan fragman