Red Dead Redemption'ın Remaster Sürümünden Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde Güney Kore derecelendirme kurulu oyunun yayınlanmasından on yıldan fazla bir süre sonra aniden 'Red Dead Redemption' için yeni bir derecelendirme yayınladı. Bu derecelendirmeyle beraber gözler yeni bir remaster sürümüne çevrildi. O zaman elimizde bu derecelendirmeden başka bir şey yoktu ancak şimdi yeni bir podcast böyle bir sürümün gerçekten de geleceğini öne sürüyor.
 
Red Dead Redemption remaster için yeni haberler var
 
 
 
Derecelendirme sonrası gözlerin remaster sürümüne çevrilmesiyle beraber hayranlar yeni detayları aramaya koyuldu. Şimdi ise Sacred Symbols podcast'inin bir bölümünde Colin Moriarty, Red Dead Redemption yeniden düzenlemesinin gerçekten geliştirildiğine dair çeşitli detayları gördüğünü iddia etti. Moriarty ayrıca bu sürümün Ağustos 2023'te karşımıza çıkacağını öne sürdü. 
 
IGN'nin eski yazarı Colin Moriarty'ye göre Rockstar, Red Dead Redemption'ın remaster sürümü üzerinde çok çalışıyor ve gerçekten güzel bir deneyimin bizlere sunulacağını belirtiyor.
 
Red Dead Redemption, 2010 yılında piyasaya sürüldü ve büyük beğeni topladı. Neslin en ikonik oyunlarından biri olarak kabul edilen yapım oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor. Yıl 2018'i gösterdiğinde ise serinin yeni oyunu Red Dead Redemption 2 çıkış yaptı. Ancak o zamandan beri seri sessizliğe büründü ve herhangi bir güncelleme sunulmadı. Şimdi ise hayranlar seriyi hareketlendirecek yeni içeriklerin ve sürümlerin gelmesini bekliyor.