Rekabetçi nişancı oyunu Hunt: Showdown için yeni güncelleme yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Crytek tarafından biz oyun severlere sunulan ve oyuncular tarafından beğenilen açık dünya rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunu Hunt: Showdown için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Yayınlanan yeni güncellemede oyuna birçok yenilik ve içerik dahil ediliyor.
 
Hunt: Showdown içerik almaya devam ediyor
 
 
 
Rekabeti üst seviyede yaşayacağımız Hunt: Showdown'da yapacağımız her bir hamle çok önem arz ediyor. Hayatta kalmanın anahtarının sizde saklı olduğu oyun içerisinde silahınızı kuşanıp rekabete doğru yol alabiliyorsunuz. 2019 yılında çıkış yapan oyun desteklenmeye devam ediliyor ve şu anda yeni güncelleme yayınlanmış durumda.
 
Peki bu güncelleme neleri içeriyor. İşte güncellemede öne çıkanlar:
 
- Yeni eğitim modu oyuna dahil edildi: Temel öğretici ve gelişmiş öğretici seçenekleriyle oyuna giriş yapabilirsiniz.
- Cephane sistemi tamamen yenilendi ve artık ekipmanları seçmek daha kolay olacak.
- Oyun içerisindeki sesler iyileştirildi. Özellikle ahşap iç mekanlardaki ses seviyeleri ayarlandı. Öte yandan teneke kutular ve çöp yığınları arasına çömelirseniz yakındaki düşmanlar tarafından duyulabilirsiniz.
- Rekabetçi oyunlarda bildiğiniz üzere Peek durumu oldukça önem arz ediyor. Bu güncellemede bu durumu düzenleyen bir değişiklik bulunuyor. Değişikliği aşağıdaki görselden görebilirsiniz.
 
 
 
- Oyuna yeni iki efsanevi karakter dahil oldu
- Yeni görev kısımları eklendi
- Silah dengeleme değişiklikleri yapıldı
- Öte yandan ekip, özellikle Avrupa ve Asya sunucularındaki bazı kişilerin yüksek ping ve paket kaybı yaşadıklarının farkında olduğunu açıkladı. Bu durumun en kısa sürede çözüleceğinin de altını çizdi.
 
Bu değişiklikler dışında oyunun uzun bir güncelleme listesi bulunuyor. Tüm yeniliklere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.