Fallout 4'ün DLC boyutundaki modu Fallout London için yeni video yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Kıyamet sonrası temaya sahip açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout 4 için Team FOLON ekibi tarafından geliştirilen DLC boyutundaki Fallout London modu için yeni bir video yayınlandı. Yayınlanan yeni video içerisinde birkaç yeni silah, yeni sanat eserleri, yeni araçlar ve bazı yeni bölgeler yer alıyor.
 
Fallout London modu uzun bir süredir geliştiriliyor
 
 
 
Bir süredir geliştirilen Fallout: London modunda yeni bölgeler, gruplar, hikayeler, NPC'ler, silahlar, yaratıklar ve çok daha fazlası yer alacak. Ekibin belirttiğine göre mod içerisinde yer alan yeni harita Commonwealth büyüklüğünde. Mod sadece bunlarla sınırlı değil aynı zamanda yeni bir hava durumu efekti olan Asit Yağmuru'nu oyuna dahil edecek.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte Fallout: London mod ekibinde baş teknik danışman olarak görev yapan Ryan Johnson, mevcut projeden ayrılarak Bethesda stüdyosunda ortak düzey tasarımcı olarak çalışmaya başladığını açıklamıştı. Johnson projeden ayrılmadan önce mevcut çalışmalarını eski ekibine teslim etmişti. Böylece ekibin geri kalanı sorunsuz bir şekilde bu proje üzerinde çalışmaya devam ediyor.   
 
İşte yeni video