Suicide Squad: Kill the Justice League'in temel yapısı aynı kalacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz süreçte süper kahraman temalı çevrimiçi odaklı aksiyon nişancı oyunu Squad: Kill the Justice League için bir oynanış videosu yayınlandı. Bu videodaki görüntüler büyük tepki gördü ve ekip gelen tepkiler üzerine oyunun yıl sonuna doğru ertelendiğini bildirdi.
 
Mayıs'tan Eylül 2023'e ertelendiği bildirilen oyunun Bloomberg tarafından yayınlanan raporla beraber 2024 yılına bile ertelenme olasılığı olduğu ortaya çıktı. Warner Bros. Games ve geliştirici Rocksteady Studios tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım tekrardan düzenlenme aşamasına girdi. 
 
Oyunun temel yapısının değişmeyeceği bildirildi
 
 
 
Gelen tepkiler oyunun servis tabanlı bir shooter olması üzerineydi ancak ekibin bu sistemi değiştirme niyeti yok gibi. Bloomberg'den Jason Schreier yaptığı açıklamayla beraber oyunun temelinin değişmeyeceğini ve çeşitli düzenlemelerin yapılacağını belirtti.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League, Rocksteady'nin belirttiğine göre sadece kozmetik öğeler içeren bir battle pass sistemi ile çıkış yapacak. Oyun hem tek oyunculu hem de eşli oyun deneyimini bizlere sunacak. Ancak tek başımıza oynamak için bile internet bağlantısı gerekecek.
 
Peki siz bu oyunun gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?