PS Plus Extra ve Premium Oyunlarından Bazıları Sızdırıldı: Şubat 2023

Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti Playstation Plus, her ay yeni oyunları kütüphanesine dahil ediyor. Her ay olduğu gibi bu ay da birçok oyun hizmete dahil edilmeyi bekliyor. Bu süreçte eklenecek oyunlar düzenli olarak sızdırılıyor ve bu sızıntılar resmi açıklamanın günler öncesinde geliyor.
 
PS Plus Extra ve Premium oyunları güvenilir kaynak tarafından sızdırıldı
 
 
 
Eylül 2021'den bu yana neredeyse her ay PlayStation Plus abonelik hizmetine eklenecek olan oyunları doğru bir şekilde sızdıran billbil-kun, önümüzdeki hafta kütüphaneye dahil olacak oyunları da şu anda açıkladı. Billbil-kun'a göre Şubat ayında eklenecek bazı oyunlar şunlar:
 
- Borderlands 3 (PS5, PS4)
- Horizon Forbidden West (PS5, PS4)
- Resident Evil 7: Biohazard (PS5, PS4)
- Scarlet Nexus (PS5, PS4)
 
Sızdırılan oyunları 21 Şubat'ta PS Plus kütüphanesine eklenmesi bekleniyor. Öte yandan Billbil-kun'a göre PS Plus Premium ve Extra'ya eklenecek oyunların hepsi bunlardan ibaret değil. Bu oyunların haricinde daha fazlasının ekleneceğini de belirtiyor.
 
Ocak ayının PlayStation Plus Ekstra ve Premium oyunları arasında Back 4 Blood , Dragon Ball FighterZ, Devil May Cry 5: Special Edition, Life is Strange ve Life is Strange: Before the Storm yer alıyordu.