CrossfireX Oyunculara Veda Ediyor: Artık Oynanamayacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Smilegate tarfaından oyunculara sunulan çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu CrossfireX kullanıcılara veda ediyor. 18 Mayıs'ta hizmetine son verilecek olan yapımın hem çok oyunculu hem de Remedy Entertainment tarafından geliştirilen tek oyunculu modu artık oynanamayacak.
 
Oyunculara veda eden bir yapım daha
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde birçok yapım oyunculara veda etti. Bu kervana artık CrossfireX'de katıldı. Çok oyuncu nişancı oyunu CrossfireX, 10 Şubat 2022'de Xbox Series ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Hizmetine 18 Mayıs'ta son verildiği taktirde bu yapım, bir yıl üç ay kadar oyuncuların yanında durmuş olacak.
 
Bu durum için bir de ekip çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamada şu ifadeler yer alıyor: "CrossfireX desteğini 18 Mayıs 2023'te sona erdirme kararımızı size bildirmekten büyük üzüntü duyuyoruz. Oyunun çıkışından bu yana, hepimizin gurur duyacağı bir noktaya getirmek için hiç durmadan çalıştık. Tüm bu süreç boyunca oyuncularımızı desteklemenin onurunu ve zevkini yaşadık.
 
Hizmet sona erene kadar CrossfireX'in keyfini çıkarabileceğinizi umuyoruz. Bizlere verdiğiniz destekten ötürü sizlere minnettarız."