Electronic Arts, On Yılı Aşkın Aradan Sonra Golf Oyunu PGA Tour'u Getiriyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts, 10 yılı aşkın bir aradan sonra EA Sports PGA Tour'un 24 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun ön siparişleri şu anda açık durumda. Standart sürüm 1.199,99 TL'den, Deluxe Edition ise 1.499,99 TL'den satışta.
 
Digital Deluxe sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar oyunun bir kopyasını, üç günlük erken erişimi, The Grand Slam donanım paketini, Scotty Cameron adlı golf sopasını, 1.500 Premium Puanı, PGA Tour deneyim puanı paketini ve Augusta National Amen Corner adlı bir donanımı elde edecek.
 
Golf hayranları için yeni bir deneyim geliyor
 
 
 
Derin golf mekaniklerine ve özelliklerine sahip olacak bu yapımda bir golfçü olarak spora giriş yapacağız. Golfçü olarak giriş yaptığımız bu spor oyununda özelleştirme seçenekleri yer alacak. Vuruş tekniklerinden beceri geliştirmeye kadar birçok özelliğin yer alacağı bu oyunda profesyonel bir golfçü olmaya çalışacağız.
 
EA SPORTS PGA TOUR içerisinde farklı farklı oyun sahaları olacak. Bu sahaların her birinin kendine ait zorlukları ve özellikleri bulunacak. Frostbite oyun motoruyla geliştirilen bu oyun içerisinde 30 parkurun yer alacağı belirtiliyor.
 
Oynanış fragmanı