Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununa Legendary Collection: 25th Anniversary Edition Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Yu-Gi-Oh! kart oyununun 25. yıl dönümü kutlamalarını en ikonik Yu-Gi-Oh!  KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) öğelerini geri getirerek başlatıyor.
 
Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME Legendary Collection (Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu Efsanevi Koleksiyon), Legendary Collection: 25th Anniversary Edition (Efsanevi Koleksiyon: 25. Yıl Sürümü) kapsamında sizlerle olacak. Bu kutlama setinde orijinal anime serisindeki en ünlü canavarlardan bazılarının özel varyant kartları, çok rağbet gören orijinal Mısır Tanrısı Kartı Promoları ve yalnızca 25. yıl dönümü kutlamaları için oluşturulan The Quarter Century Secret Rare (Çeyrek Asırlık Sır Rare kartı) isimli yepyeni bir rarity’e ön bakış yer alıyor.
 
Legendary Collection: 25th Anniversary Edition kutularında neler yer alıyor gelin bir göz atalım:
 
- Şu setlerin her birinden bir paket: Legend of Blue Eyes White Dragon, Metal Raiders, Spell Pack, Pharoah’s Servant, Dark Crisis ve Invasion of Chaos.
- Şu Ultra Rare kartlardan birer tane: Obelisk the Tormentor, Slifer the Sky Dragon, The Winged Dragon of Ra, Blue-Eyes White Dragon, Dark Magician ve Red-Eyes Black Dragon.
- Yukarıda belirtilen 6 karttan bir tanesinin Quarter Century Secret Rare versiyonu (kutulara rastgele yerleştirilmişlerdir)
 
 
 
Legendary Collection: 25th Anniversary Edition’ınAvrupa ve Okyanusya’da20 Nisan 2023* tarihinde çıkması planlanmakta. Daha fazla bilgi için adres: https://img.yugioh-card.com/uk/products/detail.php?id=lc01 
 
25. Yıl kutlamaları

Yu-Gi-Oh kart oyunu 25. yıl dönümünü 4 Şubat 2024'te kutlayacak. Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyun severin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

KONAMI, 25. yıl dönümü projesini 2023'te başlatacak ve buna hatıra ürünleri ve dünya çapında çeşitli diğer promosyonlar da dahil olacak. KONAMI yakında 25. yıl dönümü projesi hakkında daha fazla bilgi açıklayacak.
 
basın bülteni