PlayStation Stars Ödül Programı 13 Ekim'de Avrupa'ya Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Stars ödül programının 29 Eylül'de Japonya dahil Asya'da, ardından 5 Ekim'de Kuzey ve Güney Amerika'da daha sonra 13 Ekim'de Avrupa ve Avustralya'da sunulacağını duyurdu. 
 
PlayStation Stars programına iOS ve Android'deki PlayStation App üzerinden erişilebilir. Kullanıcılar programa PlayStation.com üzerinden de katılabilirler. Bu program ilerleyen zamanlarda konsol cihazlarına da gelecek.
 
PlayStation Stars'a katılmak için neye ihtiyacım var? PlayStation Plus üyeliği gerekli mi?

PlayStation Stars'a katılmak ücretsizdir. PlayStation Network için yalnızca bir yetişkin hesabınızın olması ve programın Hizmet Koşullarını kabul etmeniz gerekir. PlayStation Plus üyesi olarak belirli avantajlar kazanırken, PlayStation Stars'a katılmak için PlayStation Plus üyeliği gerekli değildir.
 
Program nasıl çalışıyor? 
 
PlayStation Stars ile çeşitli görevleri ve etkinlikleri tamamlayarak ödüller kazanırsınız. "Aylık Check-In" görevlerini tamamlayarak ödül almak için herhangi bir oyunu oynamanız gerekecek. Diğer etkinlikler sizden belirli kupalar kazanmanızı ve daha fazlasını isteyecek. Kazandığını ödüller arasında ise Sadakat puanları ve dijital koleksiyon ürünleri yer alacak.
 
Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.