Ubisoft Birçok Oyunun Sunucusunu Kapatacağını Duyurdu

Mehmet Tandoğan

 
 
Prince of Persia, Assassin's Creed, Far Cry ve daha birçok seriyle ön plana çıkan Ubisoft, eski oyunların sunucularını devre dışı bırakacağını açıkladı. Sunucuların kapanmasıyla beraber çok oyunculu hizmete erişim sağlanmayacak.
 
Ubisoft'un belirttiğine göre bu hizmetlerin devre dışı bırakılması sadece sunucuları etkilemeyecek, bazı oyunların indirilebilir içeriklerine de erişimi engelleyecek. Hizmetin devre dışı bırakılacağı oyunlar arasında Assassin's Creed II, Assassin's Creed 3 (2012 Sürümü), Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Driver: San Francisco ve daha fazlası yer alıyor.
 
İşte sunucuların kapatılacağı oyunların tam listesi:
 
 - Anno 2070 (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek, Ubisoft hesapları oyuna bağlayamayacak ve çevrimiçi özellikler kullanılamayacak. 
 
- Assassin’s Creed II (PC ve PlayStation 3): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Assassin’s Creed 3 (2012 PC sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Ayrıca indirilebilir içeriklere (DLC) ulaşılamayacak.
 
- Assassin’s Creed 3 (2012 PlayStation 3, Wii U ve Xbox 360 sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Assassin’s Creed Brotherhood (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek.
 
- Assassin’s Creed Brotherhood (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek
 
- Assassin’s Creed Liberation HD (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Assassin’s Creed Revelations (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek.
 
 
 
- Driver San Francisco (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Driver San Francisco (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Far Cry 3 (2012 PC sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Far Cry 3 (2012 PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümü): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Ghost Recon Future Soldier (PlayStation 3 ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek. Ayrıca tek oyunculu modu oynamak için çevrimdışı modda olmanız gerekecek.
 
- Prince of Persia: The Forgotten Sands (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Rayman Legends (PlayStation 3, Wii U ve Xbox 360): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek.
 
- Silent Hunter 5 (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve DLC'lere erişilemeyecek. Ayrıca hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Splinter Cell: Blacklist (PC): Çok oyunculu hizmete erişilemeyecek ve hesap bağlama yapılamayacak.
 
- Splinter Cell: Blacklist (PlayStation 3 ve Xbox 360): Hesap bağlama yapılamayacak ve çevrimiçi özellikler kullanılamayacak.
 
- ZombiU (Wii U): Hesap bağlama yapılamayacak ve çevrimiçi özellikler kullanılamayacak.