Cory Barlog: God of War Ragnarök Bu Yıl Çıkış Yapacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Seriye taze bir başlangıç yapan God of War (2018)''un devam oyunu Ragnarök için çeşitli haberler ortaya çıkmaya devam ediyor. Cory Barlog ise bu söylentilere karşılık oyunun ertelenmediğini dile getiriyor.
 
Bu ayın başlarında Gamereactor, Avrupa kaynaklarından edindiği bilgilere göre God of War Ragnarök'ün 2023'e ertelendiğini açıkladı. Bu haberin yayınlanması üzerine Bloomberg, durumun böyle olmadığını belirterek bu yıl çıkış yapacağını belirtti. Bu kapsamda Bloomberg muhabiri Jason Schreier, God of War Ragnarök'ün Kasım ayında çıkış yapmasının planlandığını ve Sony'nin oyunun çıkış tarihini bu ay açıklayacağını söyledi.
 
Santa Monica ekibinden Cory Barlog ise önceki haberlere istinaden çeşitli açıklamalarda bulundu. Hayranların biraz daha sabırlı olmasını isteyen Barlog, Nisan ayında "Söz veriyorum, yeni detaylar en kısa zamanda paylaşılacak" ifadelerini kullandı. 
 
Öte yandan bugün yayınlanan bir Twitter gönderisine cevap veren Barlog, oyunun ertelenmediğini dile getirdi. Twitter gönderisini aşağıdan görebilirsiniz: