Christian Bale: Christopher Nolan Yönetirse Batman Olarak Geri Dönerim

Mehmet Tandoğan

 
 
Kara Şövalye oyuncusu Christian Bale, yeniden Batman'i canlandırmak istediğini ancak yalnızca Christopher Nolan tarafından yönetilen bir filmde oynayacağını söyledi.
 
Yakın tarihli bir röportajda Bale, Batman hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Röportajda Nolan'ın yalnızca bir üçleme planladığını belirtti. Bunun yanı sıra Nolan'ın anlatacak yeni bir hikayesi varsa sahneye geri dönmekten mutlu olacağını söyledi.
 
Nolan, 2005'teki Batman Begins, 2008'deki The Dark Knight ve 2012’deki The Dark Knight Rises filmlerinden oluşan ve eleştirmenlerce beğenilen Kara Şövalye üçlemesini yönetti. Bale ise milyarder Bruce Wayne'i ve onun ikinci kişiliği olan maskeli kanunsuz Batman'i canlandırdı.
 
Screen Rant ile yakın tarihli bir röportajda Bale seriye geri dönüş yapma olasılığından bahsetti. Ancak bunun yalnızca Nolan'ın aracılığıyla olabileceğini belirtti. Bale ek olarak şunları söyledi: "Chris Nolan ile bir anlaşmam vardı. Üç film çekelim ve sonra dağılalım dedim. Çok fazla oyalanmaya ve uzatmaya gerek yok.
 
Ancak Chris Nolan bir gün anlatacak başka bir hikayem var sen de yer alır mısın? Diye sorsaydı kesinlikle katılırdım."