FromSoftware'in Geliştirdiği Yeni Oyunun Son Aşamalarda Olduğu Bildirildi

Mehmet Tandoğan

 
 
4Gamer net, FromSoftware başkanı ve Elden Ring direktörü Hidetaka Miyazaki ile yapılan bir röportajı yayınladı. Bu röportajda, 2018 yılından duyurulmamış bir oyun hakkında konuşuldu. Oyunun geliştirmesinin son aşamalarda olduğu belirtildi. 
 
Röportajdan öne çıkanlar:
 
- 2018'de sizinle Sekiro: Shadows Die Twice hakkında röportaj yaptığımızda, iki duyurulmamış oyun geliştirdiğinizi belirttiniz. Duyurulmayan oyunlardan biri Elden Ring'ti ve bu oyun çıkışını yaptı. Diğer oyun hala geliştirme aşamasında mı?

Hidetaka Miyazaki: "Evet, geliştirmenin şu anda son aşamalarında."
 
- Yönetmen olarak gelecekteki hedefleriniz nelerdir? Elden Ring'i tamamladığınızda gelecekte yapmak istediğiniz veya yapmakla ilgilendiğiniz bir şey var mı?

Miyazaki: “Yönetmen olarak bir sonraki oyunum üzerinde çalışıyorum. Bu yüzden çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Orta ve uzun vadede bir fantezi yapımı üzerinde çalışmak istiyorum. Geçmişte bunu yaptık.”
 
- Son olarak Elden Ring çıkışını yaptı. Bundan sonraki süreçte oyuna yenilikler gelmeye devam edecek mi?

Miyazaki: "Elden Ring için yeni güncellemeler yayınlamaya devam edeceğiz. Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi yönetmenliğini yaptığım oyunlar dışında başka yönetmenlerin de yer aldığı yeni yapımlar geliştiriyoruz.