Dark Souls PC Sunucuları Tekrar Çevrimiçi Oluyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Dark Souls: Remastered, Dark Souls 2 ve Dark Souls 3'ün PC sürümleri için PvP sunucuları ciddi bir güvenlik açığı sorununun ardından Ocak ayında geçici olarak devre dışı bırakılmıştı. 4 aydan fazla geçen bir sürenin ardından ekip, sunucuların tekrardan çevrimiçi olacağını duyurdu.
 
FromSoftware, PvP sunucularını tekrar çevrimiçi hale getirmek için çalıştığını resmi olarak onayladı. Ancak sunucuların tam olarak ne zaman açılacağını açıklamadı. 
 
FromSoftware, PC Gamer'a yaptığı açıklamada şunları bildirdi: “Şu anda Dark Souls serisi için çevrimiçi PC sunucularını yeniden etkinleştirme sürecindeyiz. Sorunu düzeltmek için gerekli çalışmaları tamamlamaya çalışıyoruz. Çalışmayı tamamladıktan sonra Dark Souls 3 için sunucuları geri getireceğiz. Serideki her oyun için çevrimiçi hizmeti aşamalı olarak geri getirmeyi planlıyoruz.
 
Çalışmalarımızı tamamlar tamamlamaz ek güncellemeleri sizlere sunacağız. Bu sorunu çözmeye çalışırken gösterdiğiniz sabır ve anlayış için tüm oyuncularımıza teşekkür etmek istiyoruz."