Syphon Filter 1, 2, Dark Mirror ve Logan's Shadow Kore'de PS5 ve PS4 için Derecelendirildi

Mehmet Tandoğan

 
 
Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için Syphon Filter, Syphon Filter 2, Syphon Filter: Dark Mirror ve Syphon Filter: Logan's Shadow'u derecelendirdi.
 
 
 
Syphon Filter ilk olarak 17 Şubat 1999'da PlayStation için piyasaya sürüldü. Ardından Syphon Filter 2, 14 Mart 2000'de çıkış yaptı. Syphon Filter'in bir diğer oyunu Dark Mirror, 14 Mart 2006'da PSP için yayınlandı. Son olarak Syphon Filter: Logan's Shadow ise 2 Ekim 2007'de oyunculara sunuldu.

Bu seride şu anda PS4 ve PS5 için derecelendirmeyen iki oyun yer alıyor. Bu iki oyun: İlk olarak 6 Kasım 2001'de PlayStation için piyasaya sürülen Syphon Filter 3 ile orijinal olarak 4 Mayıs 2004'te PlayStation 2 için piyasaya sürülen Syphon Filter: The Omega Strain'dir.

Oyunların büyük olasılıkla Haziran ayında piyasaya sürülecek olan yeni PS Plus aboneliği içerisinde yer alacağı belirtiliyor. Derecelendirilen yapımlar, orijinal PlayStation, PlayStation 2 ve PSP nesillerinden klasik oyunlar barındıran PlayStation Plus Premium aboneliğinin bir parçası olarak sunulacak.