PlayStation Plus Aralık Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, 7 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında geçerli olan PlayStation Plus abonelerine özel ücretsiz oyunları duyurdu.
 
PlayStation 5 
 
- Godfall: Challenger Edition (Gearbox Publishing): Aperion'u kurtarın. Siz, Valor zırhları denilen efsanevi zırh setleri kuşanmış dövüş ustaları olan Valoria şövalyelerinin sonuncususunuz. Looter-slasher türünün bir ilk örneği olan bu yakın dövüş aksiyonlu rol yapma oyunu Godfall'da yükselin.
 
PlayStation 4 
 
- Godfall: Challenger Edition (Gearbox Publishing)
- Mortal Shell (Playstack): Mortal Shell, paramparça olmuş bir dünyada akıl sağlığını ve direncini test eden, acımasız ve derin bir aksiyon-RYO'dur. İnsanlığın geri kalanı yitip giderken, kalıntıların içinden açgözlü düşmanlar ortaya çıkıyor. Bu düşmanların merhameti yok; hayatta kalmak için üstün farkındalık, keskinlik ve içgüdüler gerekiyor. İnançlı takipçilerin gizli kutsal yerlerini bul ve gerçek amacını keşfet.
- LEGO DC Super-Villains (Warner Bros. Games): DC/LEGO macerasına atılın ve evrenin gelmiş geçmiş en iyi kötü adamı olun. Oyuncular yepyeni bir süper-kötü yaratıp canlandırırken oyunun aksiyon dolu hikayesi doğrultusunda tarihe geçecek hinliklere imza atıp felaket saçacak.