Horde Mode, 6.66 Güncellemesi ile DOOM Eternal'a Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
6.66 Güncellemesi bugün DOOM Eternal için geliyor ve beraberinde tüm oyuncular için ücretsiz, kocaman bir içerik paketi getiriyor. 6.66 Güncellemesi, arcade tarzındaki yeni Horde Mode, yenilenen BATTLEMODE 2.0 deneyimi, iki yeni Master Seviye ve daha fazlasıyla birlikte geliyor!
 
 
 
Horde Mode

Hırsınızı kanıtlayın ve yeni arcade tarzı Horde Mode'da sezonluk lider tablolarını tırmanmak için diğer oyuncularla yarışın.

- Bütün perk'ler, rune'lar ve yükseltmelerle birlikte başlayın ve yalnızca usta seviye bir Combat Shotgun kuşanın.  
- İlave silahlar açmak için iblis dalgalarını alt edin ve meydan okumalarla dolu üç seviyeyi savaşarak geçin.  
- DOOM II Slayer ve Biker Slayer'ın da dahil olduğu 7'den fazla yeni görünümü açmak için bütün mücadeleleri ve bulmacaları tamamlayın.
- Sezonun lider tablosunda en yüksek puanı elde etmek için daha yüksek zorluk seviyelerinde oynayarak, bonus rauntları tamamlayarak, ödüllü iblisleri öldürerek, güç silahlarından uzak durarak ve fazlasını yaparak kendinize ve rakip Slayer'lara karşı yarışın.
 
 
BATTLEMODE 2.0

İki oyuncu kontrolündeki iblisleri tam teçhizatlı bir DOOM Slayer'ın karşısına koyan 2'ye 1 rekabetçi çok oyunculu modu olan, yenilenmiş bir BATTLEMODE deneyimleyin. Bu mod, ödüller, eşleştirme, lider tabloları, Stronghold adında yeni bir arena ve yeni oynanabilir iblis Dread Knight ile birlikte yepyeni bir seri bazlı Sıralama Sistemi getiriyor.

İki Yeni Master Seviye

Mars Core ve *World Spear Master seviyelerinde, yepyeni bir çatışma deneyimi sunan harmanlanmış iblis yüzleşmelerine dalın. Dünyaya, yalnızca en iyi Slayer'lara layık bu meydan okumalarda ustalaştığınızı gösterin.

6.66 Güncellemesi PC, Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için bugün çıktı.

*World Spear Master Seviyesi için The Ancient Gods 2. Bölüm'e sahip olunması gerekir.
 
basın bülteni