GTA: The Trilogy - The Definitive Edition'ın Resmi Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın 11 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 59.99 Dolar (Rockstar Games resmi sitesinde 529 TL) fiyat etiketiyle dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu. 7 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox Series / One ve Switch için fiziksel bir sürüm yayınlanacak. Ön siparişler şu anda PlayStation Store, Microsoft Store, Nintendo eShop ve Rockstar Games üzerinden verilebilir.
 
Üçleme, grafiksel iyileştirmeler ve modern oyun geliştirmeleri de dahil olmak üzere kapsamlı remastered yükseltmelerini barındıracak. Tüm bu yükseltmelerin yanı sıra orijinal oyun yapısı korunacak. Ek olarak GTA 5 tarzı kontrollere sahip olacak. 
 
Öte yandan oyun, İngilizce, İspanyolca (İspanya), Lehçe, Basitleştirilmiş Çince, Fransızca, Rusça, Korece, İtalyanca, Japonca, Geleneksel Çince, Almanca, Portekizce (Brezilya) ve İspanyolca (Meksika) altyazı seçeneklerini destekleyecek.
 
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, Unreal Engine motoruna Grove Street Games tarafından uyarlandı. Ek olarak NVIDIA'nın DLSS teknolojisini destekleyecek.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Duyuru videosu