God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz dönemde God of War'un PC sürümü hakkında pek çok sızıntı haberi yayınlandı. Söylentilerin ardından şimdi oyunun PC sürümü onaylandı ve çıkış tarihi açıklandı.
 
PC'deki God of War, PS4 versiyonunda olmayan çok sayıda efekte sahip olacak ve NVIDIA'nın DLSS ve Reflex teknolojilerini de destekleyecek. Ayrıca 4K çözünürlüğe kadar destek sağlayacak.
 
Oyunun DUALSHOCK 4 ve DUALSENSE kablosuz kontrol cihazlarını destekleyeceğini de belirtmekte fayda var. Ayrıca fare ve klavye için tam desteğe sahip olacak. Ek olarak ultra geniş monitörleri de destekleyecek.
 
PC portunun üzerinde Santa Monica Studios'un çalıştığı God of War, 14 Ocak 2022 tarihinde Steam ve Epic Games Store üzerinden piyasaya sürülecek. Oyunun şu anda ön siparişleri açık durumda.
 
Olimpos Tanrılarından aldığı intikamın üzerinden yıllar geçen Kratos, artık İskandinav Tanrılarının ve canavarlarının diyarında sıradan bir insan olarak yaşıyor. Bu sert ve acımasız dünyada hayatta kalabilmek için savaşmak ve oğluna da aynısını öğretmek zorunda. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1593500/God_of_War/
 
Duyuru fragmanı