The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Birçok Modun Uyumluluğunu Bozacak

Mehmet Tandoğan

 
 
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition 11 Kasım'da çıkış yapacak. Skyrim'in bu yeni sürümü, Skyrim Special Edition sahiplerine ücretsiz bir güncelleme olarak PC platformunda sunulacak. Geliştirici ekibin belirttiğine göre bu yeni sürüm, mevcut birçok modla uyumluluğu bozacak. Böylece çoğu mod kullanılamaz hale gelecek.
 
Bu doğrultuda Bethesda, Skyrim'in 64 bit sürümünü oluşturmak için kullanılan Visual Studio 2015 programını Visual Studio 2019'a güncellediğini duyurdu. Bu değişiklik sonucunda, oyunun içerisindeki birçok kodun değiştirildiği ve yeniden yazıldığı açıklandı.
 
Yine belirtildiği gibi The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition ayrı bir ürün olmayacak. Yeni paket içerisinde birçok yeni öğeyi barındıracak.
 
Pakete dahil olan içerikler:

- Creation Club: Creation Club'dan yeni görevler, zindanlar, patronlar, silahlar, büyüler ve daha fazlası dahil olmak üzere 500'den fazla benzersiz içerik.
- Dragonborn: The Elder Scrolls V: Skyrim'in bu resmi eklentisi ile Morrowind kıyılarından Solstheim adasına yolculuk yapın.
- Dawnguard: Vampir Lordu Harkon iktidara geri döndü.
- Hearthfire: The Elder Scrolls V: Skyrim'in bu resmi eklentisiyle, arazi satın alabilir ve kendi evinizi sıfırdan inşa edebilirsiniz.