Call of Duty: Black Ops'un Oyuncak Aracı da Harika

Gökhan Yılmaz

 
     Bildiğiniz üzere Call of Duty: Black Ops'un Prestige Edition paketi ile birlikte oyunda bulunan RC-XD'nin oyuncak bir modeli hediye ediliyor. Yurt dışında yaklaşık 150$'a satılan bu paketteki oyuncak aracın nasıl çalıştığını merak ediyorsanız aşağıdan videosunu izleyebilirsiniz.
 
     Oyunun Multiplayer modunda 3 Kill Streak'e ulaştığınızda ses ve görüntü ileten C4 yüklü uzaktan kumandalı araç kullanabiliyorsunuz. RC-XD ismindeki bu aracın birebir kopyası olan (Işıklarından çiziklerine kadar) oyuncak versiyonu da güzel özelliklere sahip. Uzaktan kumandası üzerindeki renkli ekranı sayesinde aracın gittiği yönü görebiliyor ve üzerindeki mikrofon sayesinde sesleri işitebiliyorsunuz. Ayrıca ekrandan pil ve bağlantı durumlarını takip edebiliyorsunuz. Aracın en büyük dezavantajı ise toplamda 12 adet pile ihtiyaç duyması ve pillerini çok hızlı tüketmesi.
 
     Modern Warfare 2'nin Prestige Edition'ı ile birlikte verilen gece görüş gözlüğü ve bu uzaktan kumandalı aracın arkasından bir sonraki oyun ile gerçek el bombası verilirse şaşırmamalıyız.