Ghost of Tsushima Director's Cut PS5 ve PS4'e 20 Ağustos'ta Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için Ghost of Tsushima Director's Cut'ı duyurdu. 20 Ağustos'ta çıkış yapacak.
 
PlayStation 4 sürümünü satın alan kullanıcılar, 9,99 dolar karşılığında PlayStation 5 sürümüne yükseltebilecek. Ayrıca PlayStation 4 için Ghost of Tsushima'ya zaten sahip olan kullanıcılar, Director's Cut'ın PlayStation 4 sürümüne 19.99 dolara veya PlayStation 5 sürümüne 29.99 dolara yükseltebilecekler. 
 
Bu yeni sürüm, yalnızca orijinal oyunla ve bugüne kadar sattığımız ek içerikle değil, Jin için yepyeni bir maceranın yanı sıra ortaya çıkarmaktan heyecan duyduğumuz bir dizi yeni özellik ile dolu olarak geliyor. 
 
PlayStation 4'te Ghost of Tsushima'ya sahipseniz, ilerlemenizi PlayStation 5'e aktararak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
 
Director's Cut'ın yanı sıra Ghost of Tsushima'ya sahip olan herkes yeni güncellemeler içeren yamayı indirebilecek. Ayrıca savaş sırasında bir hedefe kilitlenmeyi etkinleştirme seçeneğini içeren bir yama da oyunculara sunulacak.
 
PlayStation 5'te 4K/60 FPS'de oyunu oynayabileceksiniz. 
 
Ghost of Tsushima Director's Cut, 20 Ağustos'ta PlayStation 5'te 69,99 dolar ve PlayStation 4'te 59,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacak.