Battlefield 4, Amazon Prime Üyeleri İçin Ücretsiz Oldu

Mehmet Tandoğan

 
 
Bir sonraki oyunun tanıtımına az bir süre kala, oyuncular modern Battlefield 4 oyununa ücretsiz bir şekilde erişebilir. Amazon Prime üyeleri (Prime Gaming) 20 Haziran'a kadar Origin için Battlefield 4'ün ücretsiz bir kopyasını talep edebilir.
 
Prime Gaming, Twitch için Amazon Prime'ın bir uzantısıdır. Hizmet başlangıçta Twitch Prime olarak başlatıldı, ancak geçtiğimiz Ağustos ayında farklı bir uzantı olarak yapılandırıldı. Battlefield 4 için ücretsiz bir kod almak için kullanıcıların bir Amazon Prime aboneliğine ve bağlantılı bir Twitch hesabına sahip olmaları gerekiyor. 
 
Prime Gaming aracılığıyla alacağınız kodun Battlefield 4'ün standart sürümü için olduğunu unutmayın. Bu da oyunun beş DLC paketinden hiçbirine erişemeyeceğiniz anlamına geliyor.
 
Prime Gaming üyeleri Battlefield 4'ün yanı sıra Fall Guys: Ultimate Knockout, FIFA 21, Valorant, Rainbow Six Siege ve Apex Legends için de ödüller talep edebilir. Ayrıca Batman: The Telltale Series ve Mugsters dahil olmak üzere bir dizi başka oyunu da bu ay ücretsiz olarak edinebilirsiniz.