Pokemon Legends: Arceus ve Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl Çıkış Tarihleri Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

The Pokemon Company, Pokemon Legends: Arceus ile Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl'ün çıkış tarihlerini duyurdu.
 
Pokemon Legends: Arceus 28 Ocak 2022'de ve Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl 19 Kasım 2021'de Switch için çıkış yapacak.
 
Açık dünya RPG Pokemon oyunu Pokemon Legends: Arceus oyuncuları Pokemon Diamond ve Pearl'den tanıdığımız Sinnoh bölgesine götürecek. Oyuncular partner Pokemon'lar Rowlet, Cyndaquil veya Oshawott'tan birini seçerek maceralarına adım atacak ve yolculukları boyunca Poke toplarını fırlatarak ve sıra tabanlı savaşlara girerek yaratıklar toplayacak. Oyun, efsanevi Pokémon Arceus çevresinde gelişecek.
 
Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl, 2006 yılında DS için piyasaya sunulan Pokemon Diamond ve Pokemon Pearl'ün tamamen yenilenmiş sürümleri. Remake çeşitli oynanış iyileştirmeleri ile birlikte chibi-3D sanat stiline geçiş yapıyor ve savaşlar da 3DS ile Switch'teki Pokemon oyunlarına benzer bir görünüme kavuşuyor. Oyunun geçtiği Sinnoh bölgesi orijinalinin hissiyatına sadık kalacak şekilde oluşturulmuş.
 
Pokemon Legends: Arceus 
 
 
 
Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl