Age of Empires II ve III Definitive Edition için Yeni İçerikler Yolda

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Forgotten Empires, Age of Empires II: Definitive Edition ile Age of Empires III: Definitive Edition için yeni içeriklerin yolda olduğunu duyurdu.

Yeni genişlemeler, yeni uygarlıklar ve daha fazlası geliyor.
 
Age of Empires II: Definitive Edition'ın ikinci genişlemesi Dawn of the Dukes bu yaz çıkış yapacak ve Doğu Avrupa'da yeni hikayeler sunacak. Bu yılın sonlarında Age of Empires III: Definitive Edition'a co-op modu da eklenecek. Co-op modu özenle seçilmiş bazı hikaye görevlerini ve tarihi savaşları arkadaşlarınızla birlikte oynama olanağı tanıyacak.
 
Age of Empires III: Definitive Edition'ın ilk büyük güncellemesi Amerika Birleşik Devletleri uygarlığı 13 Nisan'da yayınlanacak. Yeni bir kaşif, yeni bir başkent, dokuz yeni birlik, tarih ilerletme mekaniği ve daha fazlasını sunacak. 50 eyalet tamamlama mücadelesini bitirenlere Birleşik Devletler uygarlığı sınırlı süreliğine ücretsiz olacak. Ya da direkt olarak Steam veya Windows Store'dan satın alınabilir. Age of Empires III: Definitive Edition için bu yılın sonlarında Afrika uygarlıklarını ele alacak bir güncelleme planlanıyor. Yeni genişleme üzerinde de çalışılıyor.
 
Age of Empires II: Definitive Edition ile Age of Empires III: Definitive Edition PC (Xbox Game Pass, Windows Store ve Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Yeni içeriklerin tanıtıldığı videoya aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.