Marvel's Avengers'ta Seviye Atlamak Daha Zor Hale Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Marvel's Avengers için 18 Mart'ta PlayStation 5 ile Xbox Series versiyonları ve Hawkeye içeriğiyle birlikte bir de yeni bir güncelleme yayınlanacağını duyurdu ve bu güncellemeyle birlikte oyunda seviye atlamak daha zor bir hale gelecek.

Oyunda şu anda herhangi bir karakterin seviyesini 1'den 2'ye atlatmak ile 49'dan son seviye olan 50'ye atlatmak aynı derecede kolay. Her bir seviyede aynı miktarda deneyim puanı gerekiyor.

Güncellemeden sonra 25. seviyeden itibaren her bir seviyeyi atlamak için ihtiyaç duyulan deneyim puanı giderek artacak.
 
Bu değişiklik sadece karakter seviyeleri için. Güç seviyeleri etkilenmeyecek. Ayrıca halihazırda 50. seviyede olanlar da bu durumdan etkilenmeyecek. Seviye için fazla kasmak istemeyen oyuncuların hâlâ 18 Mart'a kadar zamanı var.
 
Square Enix, bu değişikliğin oyuncuların çok hızlı ilerlememesi, yeni oyuncuların oyuna alışmak için daha fazla zamana sahip olması, çok fazla ödülle boğulmuş gibi hissetmemeleri ve kazanılan her ödülün ve yeteneğin daha anlamlı hale gelmesi için yapıldığını belirtiyor.
 
Canlı servis oyunu olarak piyasaya sunulan Marvel's Avengers aktif oyuncu sayısını korumak konusunda güçlük yaşıyor ve kullanıcıların forumlar ve sosyal medyadaki tepkilerine bakılırsa çoğu bu hamleden pek memnun değil gibi görünüyor.