Crash Bandicoot 4: It's About Time PS5, Xbox Series, Switch ve PC'ye Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys For Bob, orijinal üçlemenin devam oyunu Crash Bandicoot 4: It’s About Time'ın PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC'ye geleceğini duyurdu.

Konsollar için 12 Mart'ta çıkacak ve PC'ye (Battle.net) 2021'de daha sonraki bir tarihte gelecek.
 
PlayStation 5 ile Xbox Series için $59.99 ve Switch ile PC için $39.99 fiyattan satışa sunulacak. Oyun Ekim 2020'de PlayStation 4 ile Xbox One için çıkmıştı ve bu versiyonlara sahip kullanıcılar yeni nesle ücretsiz yükseltebilecek. Kayıt dosyaları da aktarılabilecek.
 
Yeni nesil versiyonlar PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 60fps, Xbox Series S'te upscale 4K, hızlı yükleme süreleri ve 3D ses sunacak. DualSense kontrolcüsünün özelliklerinde de faydalanacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Neo Cortex ve N. Tropy geri döndü. Sadece bu evrende değil, tüm çoklu evrende bir topyekun saldırı başlattılar. Crash ve Coco, dört kuantum maskesini yeniden birleştirerek ve gerçekliğin kurallarını bükerek günü kurtarmaya geldi.
 
Yeni kabiliyetler? Tamam. Daha fazla oynanabilir karakter? Evet. Alternatif boyutlar? Belli ki. Tuhaf baş düşmanlar? Elbette. Aynı harika sos? Kot şortun adına emin olabilirsin. Bekle, o gerçekten kot şort mu? Bu evrende değil!
 
Yepyeni bir Crash macerası
Neo Cortex ve Dr. N. Tropy cezaevinden kurtuldular ve bu üçünün sadece dünyayı değil, tüm çoklu evreni ele geçirmesini engellemek için zaman ve uzayın öbür ucuna gitme görevi Crash, Coco ve arkadaşlarına bağlı.
 
Kuantum Maskelerini Takın
Crash ve Coco'ya gerçekliğin kurallarını bükme ve tehlikeli engelleri heyecan verici yeni yollarla aşma gücü veren uzay ve zamanın dört güçlü koruyucusunu kullanın.
 
Crash, Coco ve ötesi
Sadece zıplayan, fırlayan keseli ikilisini değil, aynı zamanda yegane Dr. Neo Cortex gibi farklı perspektiflerden şeyler deneyimleyin.

 
Yeni platformlar duyuru fragmanı: