Immortals Fenyx Rising'in İlk DLC'si A New God ve Oyunun Demosu Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un Yunan mitolojisinden esinlenen açık dünya aksiyon macera oyunu Immortals Fenyx Rising'in ilk hikaye indirilebilir içeriği A New God çıktı.

A New God'da Fenyx olarak oynayacak ve Olympos tanrılarının sınavlarından geçmeye çalışacaksınız. Bu sınavlarda Fenyx tanrısal güçlerini geliştirerek daha da kudretli hale gelmek ve bu şekilde Pantheon'daki tanrılar arasına katılmak için mücadele edecek.
 
A New God, Season Pass'e dahil. Tek olarak da alınabilir. Season Pass PlayStation Store'da 289,00 TL, Xbox Store'da 190,00 TL, Nintendo eShop'ta $39.99 ve Epic Games Store ile Ubisoft Store'da 179,00 TL. İndirilebilir içeriğin tek fiyatı PlayStation Store'da 109,00 TL, Xbox Store'da 68,75 TL, Nintendo eShop'ta $14.99 ve Epic Games Store ile Ubisoft Store'da 67,99 TL.
 
Immortals Fenyx Rising'e Myths of the Eastern Realm ve The Lost Gods olmak üzere iki hikaye indirilebilir içeriği daha gelecek.
 
Ayrıca oyunun demo sürümü yayınlandı. PlayStation Store, Xbox Store, Nintendo eShop, Epic Games Store veya Ubisoft Store üzerinden indirebilirsiniz.
 
A New God Çıkış Fragmanı:
 
 
Demo Fragmanı: