The Elder Scrolls Online: Blackwood Genişlemesi Haziran'da Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici ZeniMax Online Studios, MMORPG oyunu The Elder Scrolls Online'ın bir sonraki büyük bölümü Blackwood'u tanıttı ve çıkış tarihini duyurdu.

1 Haziran'da PC/Mac ile Stadia için ve 8 Haziran'da PlayStation 4 ile Xbox One için çıkacak.

Blackwood, yıl boyu sürecek Oblivion Kapıları macerasının bir parçasını oluşturuyor.

Bethesda tarafından paylaşılan detaylar:
 

Oblivion Kapıları
 
Oblivion Kapıları macerasıyla, The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC'si ve The Elder Scrolls Online: Blackwood Bölümü gibi 2021 yılında çıkacak ESO içeriklerinde anlatılacak bu yeni hikâyeyi keşfedin. The Elder Scrolls IV: Oblivion'dan 800 yıl öncesinde geçen ve yıl boyu sürecek bu efsanede Daedric Prens Mehrunes Dagon'ın kötü emellerine ve entrikalarına ışık tutun.
 
 
Oblivion Kapıları Çıkış Tarihleri:

Flames of Ambition (PC/Mac ve Stadia için 8 Mart, Xbox One ve PlayStation 4 için 16 Mart tarihlerinde)
Blackwood (PC/Mac ve Stadia için 1 Haziran, Xbox One ve PlayStation 4 için 8 Haziran tarihlerinde)
Üçüncü çeyrekte bir zindan DLC paketi (Tarih henüz kesinleştirilmemiştir.)
Dördüncü çeyrekte bir hikâye bölgesi DLC paketi (Tarih henüz kesinleştirilmemiştir.)
 
The Elder Scrolls Online: Blackwood
 
The Elder Scrolls Online'ın 2021 yılındaki büyük bölüm güncellemesi Blackwood, Oblivion Kapıları macerasını devam ettiriyor ve yaklaşık 30 saatlik yeni hikâye içeriği sunarak büyük çeşitlilik gösteren Argonian kültürünün ve Imperial gayelerinin çakıştığı, Tamriel'in en renkli bölgelerinden Blackwood'u keşfetmenize olanak sağlıyor.
 
Bu Bölüm size yepyeni özellikler ve maceralar sunuyor:

Yeni bölge: Blackwood
Oblivion Kapıları macerasına bağlanan şeytani bir ana hikâye
Yeni Yoldaş sistemi
Yeni 12 oyunculu Trial: Rockgrove
Yeni dünya etkinlikleri: Oblivion Portals
Yeni zindanlar, world boss'lar ve bağımsız görevler
Güncellemeler ve oynanış kalitesini arttıran iyileştirmeler
 
The Elder Scrolls Online: Blackwood için hemen ön alım yaparak eşsiz ön alım ödülleri kazanabilir, oyuna ve Nagahide Welwa Ravager Bineği ve Nightmare Bear Cub Pet'ine anında erişebilirsiniz. Nightmare Bear Cub Pet'i sadece 17 Mart 2021 tarihine kadar ön alım ödüllerine dahildir, bu alevli dostu kaçırmayın!
 
 
 
Çıkış tarihinde bu eşyaların yanı sıra şu ön alım ödüllerini de kazanacaksınız:

Dremora Kynreeve Kıyafeti
Deadlands Wamasu Pet'i
1× Iron Atronach Crate
3× Blackwood Treasure Map
2× Experience Scroll

Blackwood, şu anda aşağıdaki sürümlerde mevcut:

The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood
The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood CE
The Elder Scrolls Online: Blackwood Upgrade
The Elder Scrolls Online: Blackwood Upgrade Collector's Edition
 
Üstteki iki Collection, Blackwood Bölümü'nün yanı sıra ana oyunu ve The Elder Scrolls Online tarihindeki tüm geçmiş bölümleri de içeriyor (Morrowind, Summerset, Elsweyr ve Greymoor). Dolayısıyla yeni oyuncular için mükemmel bir başlangıç noktası.

Upgrade sürümleri sadece Blackwood Bölümü'nü içerdiğinden halihazırda oyuna ve geçmiş bölümlere sahip oyuncular için idealdir.
 
 
Tüm Blackwood sürümleri, ön alım ödülleri ve Collector's Edition eşyaları hakkında daha fazla bilgi için bu makaleye göz atın.

Haziran ayında Blackwood satışa çıktığı gibi maceralar, görevler ve yıl boyu sürecek Oblivion Kapıları macerasının parçası olan hikâyelerle dolu bu yeni bölgeyi keşfe çıkın.
 
Blackwood'u Keşfedin
 
Argonian toprakları ve Imperial şehri Cyrodiil arasında sıkışıp kalmış Blackwood bölgesi Daedric etkiler altında. Sakinleri ise Oblivion'dan gelen kötülüklere ve geleceğin tiranlarına karşı yaşam mücadelesi veriyor.
 
 
İlk kez The Elder Scrolls IV: Oblivion'da görülen Imperial şehri Leyawiin'i, Niben Forest'ı ve Blackwood Bog'un geniş bataklıklarını da kapsayan, bu çatışma halindeki çeşitlilik dolu topraklarda yolculuğa çıkın. Yaklaşan Daedric tehlikeyi araştırın, Tamriel'in başka hiçbir yerinde olmayan yepyeni hikâyeleri, görevleri ve ödülleri keşfedin.
 
Bir Hırs Hikayesi
 
Blackwood'un ana hikâyesinde görevden alınmış Longhouse Emperors'ı ilgilendiren bir komployu araştırın ve Blackwood halkı için felaket anlamına gelen ölümcül bir anlaşmaya ışık tutun. Elbette hepsinin arkasında Yıkımın Prensi Mehrunes Dagon var fakat Blackwood ve Tamriel için ne gibi planları olabilir?
 
Tek başına da keyifli bir hikâye olmasına rağmen Blackwood Bölümü'nde yaşanan olaylar, Flames of Ambition DLC'si ile başlayan ve yıl boyu sürecek büyük Oblivion Kapıları macerasını devam ettirecek.
 
Yeni Müttefikler Toplayın
 
Blackwood'un yeni Yoldaş sistemi sayesinde kendine özgü hikâyeleri ve kişilikleri olan bu taze müttefikleri grubunuza alıp onlarla seyahat edebilir, omuz omuza savaşabilirsiniz.
 
 
Bu özgün savaşçılar neredeyse tüm maceralarınızda size katılabilir, becerilerini geliştirebilir, kişiselleştirilebilir eşya, savaş özellikleri ve yetenekleri kullanabilir. Bu yeni sistem sayesinde artık Tamriel'i tek başınıza keşfetmek zorunda değilsiniz!
 
The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition
 
2021 maceranız Flames of Ambition DLC paketiyle gelen heyecan verici iki PvE görevi Tamriel: The Cauldron ve Black Drake Villa ile başlıyor. Bu zorlu yeni zindanlarda Yıkımın Prensi'nin tapınağına akın etmeniz, kül ve ateşte kaybolmadan önce gizemli bir kitabı açığa çıkarmanız gerek.
 
 
Eveli Sharp-Arrow (Orsinium DLC'sinden) ve dışlanmış Dremora Lyranth (ana oyundan ve Imperial City DLC'sinden) gibi çok sevilen karakterlerle yolculuğa çıkın. Yeni güçlü eşyalar gibi eşsiz ödüller ve olağanüstü koleksiyon öğeleri toplama şansını yakalayın. Bu iki zindanda keşfedecekleriniz The Elder Scrolls Online: Blackwood hikâyesine ve Oblivion Kapıları macerasına yön verecek. 

 
Duyuru fragmanı: