Warner Bros. Interactive Entertainment Canlı Servis Odaklı Oyunlar Planlıyor

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment'ın gelecekteki bazı oyunları canlı servis odaklı olacak.
 
Warner Bros. Interactive Entertainment'ın resmi web sitesindeki kariyer sayfasında, şirketin iyi bilinen serilerini içerecek casual oyunlardan ana oyunlara kadar çeşitli projeler üzerinde çalıştıkları ve bu projelerin canlı servise fazlasıyla odaklanacağı belirtilmiş.
 
"WBIE is currently involved in a variety of new projects, ranging from casual games to core games featuring our well-known franchises on all platforms (console, digital, mobile) with a heavy focus on live service."
 
Warner Bros. Interactive Entertainment'ın duyurulmuş oyunları LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Back 4 Blood, Gotham Kinghts, Hogwarts Legacy ve Suicide Squad: Kill The Justice League.

Bu oyunlardan zombi temalı co-op FPS oyunu Back 4 Blood canlı servis unsurları içerecek. Daha şimdiden yeni hikaye, oynanabilir karakterler, üç yeni indirilebilir içerik ve daha fazlasının bulunacağı Season Pass duyuruldu. Warner Bros. Games Montreal, Gotham Kinghts'ın canlı servis oyunu olmadığını açıklamıştı.
 
Warner Bros. Interactive Entertainment'ın diğer stüdyoları NetherRealm (Mortal Kombat), Monolith Productions (Shadow of War) ve WB Games Boston ile SF (mobil) ve Playdemic (LEGO Mobile) tarafından henüz resmi bir oyun duyurusu yok. TT Games'in Unreal Engine kullanarak büyük bir IP'yi baz alan LEGO oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor.