Cyberpunk 2077 1.1 Yaması Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 için versiyon 1.1 yamasını konsollar, PC ve Stadia için yayınladı.

Oyun içindeki çeşitli sistemlerde bellek kullanımında iyileştirmeler yapıldı. Karakterler, etkileşimler, navigasyon, oyun içi videolar (haberler, tv, vs.), yeşillik, lazer efektleri, mini harita, cihazlar, yapay zeka, trafik, çevresel hasar sistemi, GPU ile ilişkili sistemler ve daha fazlası.

Çeşitli çökme hataları giderildi. Kayıt dosyasını yüklerken, oyunun açılışında / kapanışında ve geri dönüşü olmayan noktalarda yaşanan çökme hataları.
 
PlayStation 4 Pro ve PlayStation 5'te kalabalık alanlar için performans optimizasyonu. Xbox One, Xbox One X ve Xbox One S'te karakter oluşturma, aynalar, tarama, kamera uzaktan kontrolü ve envanter ile harita menülerinde iyileştirilmiş bellek kullanımı. Steam çevrimdışı modda başarım kazanabilme ve Nvidia ekran kartlarında önbelleğin yüklenmesiyle ilgili oyun açılışındaki çökmelerin düzeltilmesi, platformlara özel iyileştirmeler arasında.
 
Bunların yanı sıra görevler, açık dünya, kullanıcı arayüzü ve görsel açıdan da pek çok hata düzeltildi ve iyileştirmeler yapıldı. 
 
İndirme boyutu PlayStation'da 16.84 GB, Xbox'ta 16.54 GB, Steam'de 5 - 9 GB arasında ve GOG'da 1.1 GB.

Yama notları: cyberpunk.net/en/news/37373/patch-1-1