Galactic Civilizations III Epic Games Store'da Ücretsiz, Haftaya Dandara: Trials of Fear Edition

Gazali Çetinkaya

 
Stardock Entertainment'ın 2015'te çıkan 4X sıra tabanlı strateji oyunu Galactic Civilizations III Epic Games Store kullanıcıları için ücretsiz.

28 Ocak 18:59'a kadar oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu tarihten önce eklediğiniz takdirde oyun sizde kalıyor.
 
epicgames.com/store/tr/product/galactic-civilizations-iii/home
 
28 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında ücretsiz olarak verilecek oyun ise Dandara: Trials of Fear Edition.
 
 
 
Bir gün insanlar uyandıklarında galakside yalnız olmadıklarını öğrenseydi ne olurdu? İnsanlar uzaya açılarak kendi tarihlerine ve gayelerine sahip olup adlarını duyurmak isteyen diğer uzaylı uygarlıklarını keşfediyor. İnsan, Drengin, Altarian ve çok daha fazlası arasından kendi ırkını seç ve bugüne kadarki en büyük 4X strateji oyunlarından birinde uygarlığına altın çağını yaşat!

Yeni ve gizemli kaynaklardan gelen tehditlerle yüzleşirken ve zorlukların üstesinden gelirken yeni teknolojileri araştır, yıldız gemileri tasarla ve yeni dünyaları kolonileştir. Ticaret görüşmeleri ve antlaşmalar yap, savaş aç, düşmanlarına karşı casusluk yap ve sıra dışı vatandaşlar yarat. Amacına ulaştıktan sonra her biri kendi tarihine, teknoloji ağacına, gemi bileşenlerine ve daha fazlasına sahip olan çok sayıda uzaylı uygarlığından biri olarak tekrar oyna.

Galactic Civilizations III şimdi Crusade ve Retribution genişletmeleriyle paket hâlinde geliyor ve daha büyük bir oynanış deneyimi için Mega Events eklentisini içeriyor! Bugün galaktik liderlerin arasına katıl ve şu soruya yanıt ver: Galaksiye nasıl hükmedeceksin?
 
Her yeni oyunda kurabileceğin çeşitli seçenekler bulunuyor. Her seferinde eşsiz bir oyun deneyimi yaşamak için harita boyutunu, gezegen ve kaynak miktarını, olayların sıklığını ve daha fazlasını seç. Galactic Civilizations III doğrusal zafer koşullarını ortadan kaldırıyor ve kazanmak için takip edebileceğin askerî fetih, kültürel üstünlük, teknolojik yükseliş ve politik ittifaklar gibi çeşitli hedefler sunuyor. Tüm bunların yanı sıra zengin ve derin gemi tasarımı, sen galaksiye nasıl hükmedeceğine karar verirken sürükleyici ve heyecan verici bir deneyim yaşamanı sağlıyor.
 
- Üst düzey sandbox deneyimi: Her oyun dev ölçekte eşsiz bir haritaya, dünyalara ve yüzleşeceğin zorluklara sahip. 16 ila 100 rakibe karşı oyna.
- Zafere ulaşmanın birden fazla yolu var: Askerî fetih, kültürel üstünlük, teknolojik yükseliş veya politik ittifaklar yoluyla kazan.
- Devasa teknoloji ağacı: Muazzam genişliğe ve derinliğe sahip bir teknoloji ağacında araştırma yap. Oynanabilen her grubun kendi uzmanlık alanları bulunuyor.
- Grup ve Gemi Özelleştirme: Kendi görünüşüne, gemilerine, teknolojilerine ve hatta yapay zekânın tüm bunları kullanmasıyla ilgili seçeneklere sahip olan bir uygarlık kur.
- Derin bir ekonomi: Her oyunda stratejinin gidişatını değiştirebilecek çok sayıda farklı kaynakla birlikte her dünya eşsiz.
- Gezegen Yöneticileri: Dünyalarını yönetmek, yapılacak geliştirmelere karar vermek ve daha büyük stratejik hedeflere odaklanmanı sağlayacak unsurları belirlemek için farklı gezegen liderlerini kullan.
- Eserler: Galaksideki gezegenlere gömülü olan güçlü eşyalar, uygarlığının yeni yeteneklere anında erişmesini sağlayacak.
- Hiper Geçitler: Birleştirildiğinde filoların hiperuzayda daha da hızlı hareket etmesini sağlayan güçlü geçitler kur.
- Casusluk: Casuslar teknolojileri çalabilir, iç karışıklık yaratmak için söylenti yayabilir, düşman dünyaları sabote edebilir ve hatta düşman vatandaşlara suikast uygulayabilir.
- Galaktik Vatandaşlar: Vatandaş adı verilen yetenekli bireylerle uygarlığının kaderini şekillendir. Bir düzineden fazla eşsiz görev arasından seçim yap: komutan, mühendis, çiftçi, ünlü ve daha fazlası.
- Galaksi Olayları: Galaktik ölçekteki sorunlarla ilgilen