Path of Exile: Echoes of the Atlas Genişlemesi Çıktı

Gazali Çetinkaya

 
Grinding Gear Games, Path of Exile'ın yeni genişlemesi Echoes of the Atlas'u yayınladı.

PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsollara 20 Ocak'ta geliyor.
 
Yeni oyun sonu içeriği, 11 yeni harita, yeni Ritual League, yeni Atlas pasif yetenek ağaçları, Ascendancy sınıflarına yenilikler ve daha fazlasını getiriyor.
 
İçeriği:
 

Echoes of the Atlas, oyun sonuna odaklanıyor ve 2019'da eklenen Conquerors of the Atlas'a bağlı bir şekilde ilerleyen yeni bir hikaye örgüsünü oyuna ekliyor.

Kökeni bilinmeyen güçlü bir varlık olan The Maven, toprağın görünür bir şekilde senin arzularına ve heveslerine göre şekil aldığı Atlas of Worlds'e geldi. Fanilerin birbirleriyle çarpışmalarını seyretmeye ve bu çırpınışlarının keyfini çıkarmaya geldi ve onun dikkatini çektin! Atlas boyunca Maps'in güçlü bölüm sonu canavarlarını alt ettiğinde, onun alemine davet edileceksin. Burada onun sana sunduğu ve aynı bölüm canavarlarına karşı aynı anda savaşmanı gerektiren Meydan Okumanın (Challenge) üstesinden gelmen gerekecek.

Eğer bu meydan okumanın bir şekilde üstesinden gelebilirsen, Atlas'a eklediğimiz yeni beceri ağaçları için Atlas Passive Skill Puanları kazanacaksın. Her ağaç, senin Path of Exile'ın farklı içerik türlerinden birinde uzmanlaşmanı sağlıyor. Ciddi bir Delve bağımlılığın mı var? Doğru bir Atlas Passive'i ile sadece haritaları tamamlayarak Voltaxic Sulphite elde edebilirsin.

Yeni Ritual League, Path of Exile'daki her bölgeye yeni mücadeleler ve ödüller ekliyor. Bir Ritual başlatmak için güçlü canavarları katledip, yeni engelleri aşarak bir Ritual Altar'a dokun. Ritual'ı tamamladıktan sonra Tribute kazanacaksın ve bunları güçlü ödüller kazanmak için harcayabileceksin. Yine de çok aceleci davranma çünkü her bir bölgede birden fazla Ritual bulunuyor ve bunların her biri de yeni ödüller sunuyor. Fakat aynı zamanda bölgedeki bir Ritual'ın bir parçası olarak daha önce katledilen tüm canavarları da içeriyorlar. Böyle bir sınava hazır olup olmadığını kendin ölçüp biçmelisin. Eğer ki hazırsan, bunun karşılığını fazlasıyla alacaksın.

Echoes of the Atlas ayrıca çeşitli geliştirmeler de sunuyor: Yeteneklere ve Ascendancy sınıflarına yapılan büyük denge değişiklikleri, Harvest League mekaniğinin (ve onun popüler eşya üretme özelliğinin) tekrardan oyuna getirilmesi, yeni Özel Eşyalar, Divination Kartları, Haritalar ve hatta yeni bir Skill Gem ile yeni bir Support Gem.


Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.